OK


Ne-am gândit că este normal să anunțăm care sunt restricțiile casei, înainte să vă stricăm concediul cu “pretențiile” noastre de gazde “neprietenoase”.

Cele 8 reguli din micul îndrumar al turistului

  1. Suntem o locație în care NU se ascultă manele. Și nici derivate din repertoriul internațional. Nici la boxa mică, nici la boxa mare, nici pe telefon…. NICĂIERI, DELOC, NICIODATĂ! Nici măcar de test! 
  2. Ne plac petrecerile, dar nu în camere, iar volumul muzicii este direct corelat  cu respectul față de ceilalți musafiri, cât și față de vecini. Iar petrecerea nu înseamnă o muzică care să ne împingă geamurile să danseze în mod necontrolat. Și cum tot ce e mult strică…nu peste ora 23:00!
  3. Sejurul se achită în ziua cazării! Nu suntem oameni răi dar, preferăm să nu trăim cu emoțiile unei despărțiri în taină.
  4. Cafeaua/ceaiul de dimineață sunt din partea casei. Și nu, din păcate, nu putem asigura, din partea casei, cafeaua/ceaiul pentru musafirii dumneavoastră care nu ne sunt oaspeți.
  5. Micul dejun nu este inclus în prețul camerei, dar puteți sa il serviti la noi. Nu ne deranjează să vă oferim pahare sau farfurii în cazul în care aveți produsele dumneavoastră, însă, accesul in bucătărie este interzis persoanelor care nu fac parte din echipa noastră.
  6. Prosoapele noastre sunt un pic mai deosebite, nu reacționează bine în cazul în care sunt detronate la rang de mop sau cârpă pentru pantofi. 
  7. Ne pasă de resursele naturii, iar regula este foarte simplă: când fereastra se deschide, caloriferul se închide!
  8. Ne bucuram de oaspeți și suntem mereu atenți la nevoile musafirilor. Vă rugăm, cu respect, să nu faceți o confuzie între amabilitatea personalului și o datorie a echipei “Cabana Cota 1000”  de a vă sta la dispozitie, la ordin! O camera închiriată nu reprezintă, totusi, un titlu de proprietate.

 

Daca ați citit toate regulile casei și nu v-ati supărat, înseamnă că sunteți în locul potrivit pentru vacanța dumneavoastră. În caz contrar, suntem siguri că nu vom fi niciodată gazdele potrivite pentru un concediu reușit.

Suntem siguri că există un loc sub soare pentru toată lumea!

Cabana Cota 1000 Arieseni